Jorind Josemans

Accordeonist - Docent - Dirigent


Op zondagmiddag 10 oktober 2021 vindt er een bijzonder concert plaats in de Grote Kerk of Protestantse Kerk te 's-Hertogenbosch: Van Piazzolla tot Bach!

Accordeonorkest Jheronimus treedt voor het eerst op en Jorind speelt bandoneon. Speciale Gast is de Italiaanse accordeonist Luca Pignata die zijn Barok CD presenteert. Op het programma muziek van Richard Galliano, Astor Piazzolla en Nino Rota (Jheronimus) en Barokke werken van Johan Sebastiaan Bach en Domenico Scarlatti (Luca Pignata). Gitarist Patrick Brouwer verzorgt een Flamenco intermezzo. Aanvang 14:30 uur. Voor kaarten klik hier!

Accordeonorkest


Jheronimus, opgericht op 26 augustus 2019, repeteert op maandagavond in 's-Hertogenbosch van 19.30-21.30 uur.

Accordeonisten van elk niveau kunnen meespelen. Ook andere instrumentalisten zijn welkom.

Er wordt in een zeer ontspannen en prettige sfeer gewerkt aan mooie muziekstukken van Richard Galliano, Astor Piazzolla, Nino Rota, klassieke componisten (Bach, Beethoven, Mozart, etc.), pop- en filmuziek (o.a. The Beatles, Yann Tiersen) en volksmuziek (klezmer, Franse musette en chansons, Oost-Europees, Iers, Schots, etc).

Er vinden jaarlijks enkele mooie en aansprekende optredens plaats in en rondom Den Bosch en eens in de zoveel tijd wordt er uitgepakt met een groter project.

Meedoen of interesse? Meld je aan via de contactpagina!Lesstukje van de week

perfettasolo.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=c2sncXWQqk0Projecten

Jorind initieerde vele samenspelprojecten met wel 70 accordeonisten zoals: Maritiem 2008, Ode aan Edith Piaf 2009, Ode aan Marc Belder 2012 en Van Bach tot Blij Leven 2013. Lees verder.....